5 Motive Să Faci Amor Matinal

Trezirea de dimineață nu este o plăcere, mai ales atunci când nu reușești să-ți faci somnul, sau când te grăbești la o ședință importantă la servici. Totuși, ar fi bine să-ți faci timp pentru sexul de dimineață, pentru că el are multe efecte benefice asupra corpului și asupra minții.

Decât să faci exerciții pentru abdomene, mai bine ai opta pentru o partidă incitantă de sex matinal. Ai arde la fel de multe calorii, doar că vei face ceva ce îți place cu adevarat, iar persoana iubită va aprecia acest lucru. Mai mult decât atât, vei avea parte si de aceste 5 beneficii:

  1. Te Vei Simți Bine Toată Ziua

O știm cu toții că trezitul de dimineață presupune și o erecție, așa că nu va trebui sa depui prea mult efort in acest sens. Plus că sunteți amândoi în pat, așa că de ce să nu vă folosiți de moment? Chiar și acele cinci minute de sex matinal sunt benefice pentru organism.

Și mai există un secret: corpul bărbatului elimină mai mulți feromoni și testosteron dimineața, iar acest lucru înseamnă că pe parcursul zilei, toate gândurile vor fi asupra persoanei care te-a făcut fericit de dimineață.

  1. Vei Începe Ziua Plin de Energie

Dacă partenera ta de cuplu este morocănoasă, nu-i plac trezirile de dimineață și este nervoasă până când nu-și bea cafeaua, atunci te sfătuim să fii tu inițiatorul. Fii cât se poate de tandru, oferă-i dragostea ta, mângâie-i corpul, n-o lua cu forța, și atunci vei vedea cât de blândă poate fi. Specialiștii au constatat că o partidă de sex la răsărit este mai eficientă ca o cafea, întrucât organismul se trezește mult mai rapid și mai natural.

  1. Vei Avea O Imunitate Mai Bună

Specialiștii susțin că acele cupluri care practică sexul matinal de cel puțin două ori pe săptămână, au un sistem imunitar mai puternic. De aceea, nu ezitați să vă folosiți de ocazia de a deveni mai puternici și mai sănătoși cu ajutorul sexului.

lenjerie sexy

  1. Vei Avea Parte De Mai Multă Iubire

Din punct de vedere psihologic, cuplurile care fac sex dimineața au o legătură emoțională mult mai profundă. Acest fapt se datorează însăși ideii că vă începeți ziua iubindu-vă. Ambii aveți un program încărcat, de aceea la prima oră ar fi bine să vă dedicați câteva clipe pentru voi. Dar cel mai important lucru este faptul că de dimineață, în timpul sexului se elimină așa numita oxitocină, hormonul care te face fericit, mai numit și”hormonul iubirii”.

  1. Vei Arăta Mai Tânăr

Cuplurile care fac sex dimineața arată cu zece ani mai tineri decât cei care o fac doar seara. Pentru tinerețea ta, merită să acorzi câteva minute sexului, iar dacă vrei să amâni semnele îmbătrânirii nu ai decât să practici sexul matinal. Câteva minute de plăcere de asemenea îți pot beneficia starea generală a sănătății, și pot preveni apariția atacul de cord.

Dacă vrei să-ți faci iubita fericită, trebuie să optezi pentru sexul dis-de-dimineață, întrucât femeile sunt dispuse să aibă parte de un orgasm mult mai intens in această perioadă a zilei. Mai mult decât atât, în timpul orgasmului femeia elimină dopamină, care o va ajuta să se concentreze mai ușor întreaga zi.

Nu rata șansa de a-ți începe dimineața frumos, plăcut și sănătos. Practică cât mai des sexul matinal pentru ca relația voastră să fie mai puternică.
 Ce te faci însă dacă nu te trezești cu o erecție? În acest caz e posibil sa ai un nivel scăzut de testosteron! Poți alege să mergi la un doctor care probabil îți va prescrie un tratament cu medicamente scumpe si dăunătoare pe alte părți…sau poți alege varianta naturală și sănătoasă de a-ți crește testosteronul – Performax!

Intră acum pe www.performax.ro și testează produsul nostru, iar in cel mai scurt timp vei avea parte de un sex matinal de cea mai bună calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *