De Ce Bărbații Preferă Brunetele?

bruneta frumoasa angelina jolie

Știai că în fiecare an în data de 28 mai este sărbătorită Ziua Brunetelor? Cu acest prilej am hotărât să-ți dezvăluim secretul pentru care bărbații preferă brunetele.

Blonde, brunete sau roșcate?

Depinde de ce-și dorește bărbatul de la aceste relații: flirt, sex sau familie. Totuși, un sondaj recent a demonstrat că bărbații preferă brunetele.

Chiar dacă există un mit la nivel mondial despre faptul că bărbații preferă blondele, totuși, această afirmație nu este adevărată. Dacă în trecut Marilyn Monroe era idealul de frumusețe al bărbaților, și etalon pentru femeile din întreaga lume, în prezent lucrurile s-au schimbat. Conform unui sondaj care s-a desfășurat în mai multe țări, s-a constatat că în secolul nostru brunetele sunt mai apreciate.

bruneta sexy

Focoase, sexy și arătoase, brunetele sunt preferate de bărbați, nu doar pentru că au părul întunecat la culoare, ci și pentru că au IQ-ul mai ridicat. Ele sunt percepute ca fiind mai serioase și mai capabile în toate sferele, de aceea, cel mai des bărbații, nu doar că le preferă, ci se și căsătoresc cu ele.

Își aleg acest tip de femei, bărbații cărora le place concurența.

Femeile cu părul închis la culoare sunt considerate femei de carieră, de aceea cel mai des bărbații care-și doresc alături o muză sau o complice, se văd la braț cu ele. Alegând compania unei brunete focoase, bărbații vor descoperi că în aceste cupluri nu există cineva care domină, ci este un echilibru.

Specialiștii susțin că bărbații au mai mult succes atunci când au la brațul lor o femeie brunetă. Ei devin mai încrezători în propriile forțe,  și par mai serioși și mai calculați în ochii celorlalți.

cuplu de succes

Deși atunci când un bărbat se duce într-un club de noapte, el mai degrabă va cocheta și va flirta cu o blondă, totuși, el preferă să se căsătorească cu o femeie cu părul negru.Totodată, 81% dintre bărbați susțin că brunetele sunt mult mai inteligente decât blondele.

Un studiu american a demonstrat că o brunetă are toate șansele să-l cucerească pe un bărbat, iar pentru acest lucru, a fost aleasă o fată căreia i s-a vopsit de trei ori părul, devenind blondă, brunetă și roșcată. Atunci când a devenit blondă, fata a avut parte de mai mulți bărbați care au zărit-o și care s-au apropiat de ea. Dar atunci când și-a schimbat culoarea părului devenind brunetă, bărbații au considerat-o mult mai atractivă și mai deșteaptă.

Un sociolog din Marea Britanie pe numeleViren Swami a constatat că acum brunetele sunt în vogă, sunt idealizate și impuse de societate drept un etalon al frumuseții feminine, exact cum cu câteva decenii în urmă au fost idealizate blondele.

blonda vs bruneta

Fotografii si editurile optează pentru brunete atunci când vine vorba de o ședință foto, de poze picante sau de coperte ale revistelor pentru bărbați, fapt care era aproape imposibil cu câțiva ani în urmă.

De asemenea, brunetele sunt mai temperamentale și mai zgomotoase la pat, sunetele pe care le fac acestea considerându-se mai înflăcărate și mai incitante pentru bărbați.

Însă până la urmă culoarea părului nu contează atat de mult. Fiecare bărbat va alege o femeie care să îl înțeleagă, să îl susțină și să îl motiveze. Deși se spune că brunetele sunt mai atrăgătoare, până la urmă inima nu alege de cine se îndrăgostește.

Performax - Push your limits

Fie că ai in viața ta o blondă, o brunetă sau o roșcată, cu siguranță că vrei sa o satisfaci la maxim cand e vorba de sex. Indiferent ca ai probleme sau ești complet sănătos, Performax îți va oferi erecții mai puternice și de lungă durată, pentru partide de sex cum nu ai mai avut niciodată!

Intră acum pe www.performax.ro și ia-ți doza zilnică de vitalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *