Despre noi

Ca sa fim sinceri cu tine, trebuie sa recunoastem ca in spatele acestui magazin online stau oameni simpli, ca si tine, care au si ei zile bune si zile mai grele 🙂 Avem prietene, sotii, prieteni, soti, copii, credite, deadline-uri, animale de companie, soacre, stres…

Cu toate acestea, ne place tare mult viata si bucuriile pe care aceasta ni le aduce zi de zi… in special, ne place sexul si nu doar sexul, ci sexul performant 🙂

Echipa Performax

Aceasta a determinat echipa noastra, cu o experienta de peste 5 ani in import si distributie a sute de game de produse alimentare din toate colturile lumii. Sa identifice acel unic produs pe care sa ne axam afacerea in continuare. Un produs care sa aduca bucurie si placere maxima de viata in casele miilor de romani. Care sunt astazi bombardati din toate partile de stres, ecologie nociva, mancare si bautura nesanatoase, lipsa de miscare si multi alti factori care afecteaza nivelul de hormoni barbatesti produsi in organism.

La baza afacerii a stat identificarea unui singur produs, care sa rezolve cea mai importanta problema din viata unui barbat – increderea in sine, in puterile proprii. Credo-ul nostru este ca succesul si performantele in viata sexuala duc nemijlocit la succes si performante in viata sociala si profesionala. De aceea ne-am propus sa te ajutam, ca de acum incolo, sa poti avea o viata sexuala performanta 🙂

A durat mult timp si am facut multe investitii pana am gasit acest echilibru perfect intre ingrediente naturale, efect rapid, sanatos si de lunga durata. Acum suntem gata sa-ti prezentam rezultatul muncii noastre – Pasta de miere cu mix de plante PERFORMAX.

Performax Borcan - atinge performanțe sexuale

Compania noastra este unicul importator si distribuitor in UE al acestui produs exceptional. Disponibil atat in magazinul nostru online cat si la partenerii nostri din tara: farmacii, magazine naturiste si alti reprezentanti regionali. Detinem Certificatului de Notificare de la Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului din cadrul Ministerului Agriculturii.

Clubul Performax

Ne propunem sa strangem in jurul nostru oameni care doresc sa-si traiasca viata din plin. Care sa nu ramana simpli clienti, ci sa devina membri ai „tribului nostru pentru o viata calitativa”

Astfel, am organizat ca odata cu plasarea primei comenzi, sa poti intra in “Clubul Performax”. Aici vei avea parte de tot felul de surprize placute: bonusuri, reduceri, vouchere cadou, informatii utile de la noi. Precum si suprize de la partenerii nostri (sali de sport, cluburi de golf, tenis, paintball, reviste specializate, magazine de accesorii intime, accesorii pentru hobby si sport, articole de pescuit si vanat, bauturi fine si trabucuri, ceasuri si bijuterii, haine si incaltaminte).

Suntem siguri ca vei ramane mai mult decat satisfacut de calitatea si efectul produsului Performax. Te invitam sa postezi o poza pe Instagram sau Facebook cu eticheta #PerformaxRomania. Sau sa ne trimiti un scurt filmulet (de maxim 30 sec.) cu mentionarea denumirii Performax, in care sa fie vizibil produsul nostru, iar noi iti vom oferi un cadou garantat 😉

Clientii care cumuleaza pe parcursul anului comenzi in valoare de 1000 lei, primesc un cod personal de reducere de 10% – asa ca te asteptam cu drag in clubul celor pasionati de performante maxime!