Jocuri Erotice Cu Fructe

femeie sexy linge capsuna

După trei ani, relația de cuplu devine plictisitoare. Obișnuindu-te cu partenera, se pierde intensitatea sentimentelor și focul pasiunii dispare. Monotonia, grijile, plictiseala pot face ca viața sexuală să-și piardă din calitate. De aceea, pentru ca sexul să fie la fel de incitant, nu ar strica dacă aceste jocuri ar căpăta viața și la voi în dormitor.

Vrei să ai o experiență erotică fenomenală? Ce ai zice despre niște jocuri erotice fructuoase în timpul sexului?

Știm că fructele au depășit demult menirea lor de a fi simple alimente. Ele sunt folosite în calitate de jucării erotice de către partenerii care vor să se distreze în așternuturi sau să recapete gustul seducător al sexului de altădată.

femeie linge banana

Fructele au un gust special atunci când sunt plimbate pe trupul iubitei în timp ce faceți amor! Nu doar că sunt alimente cu un efect afrodisiac, ci și preludiul devine o adevărată sărbătoare pentru amândoi.

Pentru a folosi fructele în timpul sexului, trebuie să pregătești un platou cu fructe pe care să-l pui lângă pat. Piersici, căpșuni, cireșe, struguri, banane… pe toate astea le poți pune acolo, pentru ca jocul să fie cât mai gustos.

Nu uita să torni în cupe cea mai sexy băutură alcoolică, șampania! Un afrodisiac de încredere care trezește o dorință nebună de senzații tari. Partenera ta va deveni năstrușnică, relaxată și foarte excitată.

Pentru erecții maxime si ore întregi de plăcere, comandă Performax!

Vei avea parte de un preludiu dulce care să-ți aprindă imaginația ta și a iubitei tale. Plimbă fructele pe trupul iubitei tale, mușcă din fructe, excită-ți iubita cu privirile îndrăznețe. Atinge-i sfârcurile cu căpșuna mușcată, joacă-te cu sânii ei, sărută-i și linge sucul care s-a scurs din fructul obraznic. Senzațiile vor fi mirifice și veți fi excitați amândoi la cel mai înalt nivel.

Deviza jocurilor erotice cu fructele – mai multă plăcere, mai puține limitări. Ia o bucată suculentă de mango în mână, și strânge-o în pumn. Sucul dulce va curge printre degete, pe sânii și trupul partenerei tale. Mai apoi linge sucul, simte gustul nebun al seducției.

După ce te-ai jucat cu gâtul, abdomenul și sânii ei, treci la cealaltă etapă. Frișca sau siropul de ciocolată trebuie să fie undeva pe-aproape. Dacă vrei să ai parte de sex oral de neuitat, vei avea nevoie de ele. Le poți combina cu fructele, pentru ca jocul să fie mult mai senzațional. Unge-i corpul cu frișca, ca mai apoi să muști și să lingi de pe partenera ta substanța albicioasă și dulce, care vă va duce în extaz pe amândoi. Iubita ta va rămâne satisfăcuta la cele mai înalte cote.

joc erotic cuplu

Și, cu siguranță, își va dori și ea să te bucure pe tine cu un sex oral de nota zece. Va pune puțină frișcă pe o banană, după care o va mușca privindu-te în ochi. Vei rămâne foarte entuziasmat, știind că același truc îl va face când va înlocui banana cu penisul tău.

Am ajuns la cel mai tentant punct – masturbarea folosind fructele. Acest joc erotic este pentru cei care sunt lipsiți de prejudecăți și sunt foarte deschiși în relația de cuplu. Banana poate înlocui cu ușurință vibratoarele. Dacă-ți place să o urmărești în asemenea ipostaze, roag-o să se autosatisfacă. Vei primi o plăcere colosală. Poți însă, tu să fii cel care va introduce fructul obraznic în vaginul partenerei. Nu uita însă, să folosești prezervativ, pentru ca să nu intre cumva vreo infecție în organele reproductive ale femeii. De asemenea, folosiți lubrifianții aromați, pentru a spori instensitatea plăcerii.

Pentru erecții maxime si ore întregi de plăcere, comandă Performax!

Lista fructelor este nelimitată, totul depinde de imaginația fiecăruia. Fii inventiv și experimentează. Sexul trebuie să devină la fel de miraculos ca la început. Aceste jocuri erotice fructoase și foarte gustoase, vor îmbunătăți viața voastră sexuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *