Jucării Erotice pentru Amândoi

sex toys cuplu

Sexul este un act nemaipomenit care oferă emoții de nedescris, mai ales la începutul relației, când starea de “fluturi în stomac” încă mai persistă, când ești copleșit de mii de emoții și în permanență vrei să faci dragoste, oriunde te-ai afla.

Sexul însă, își pierde din intensitate după ceva timp. Te obișnuiești cu partenerul de cuplu, sentimentele nu mai sunt atât de profunde iar starea de euforie dispare.

Cum să nu permiți ca acest lucru să se întâmple? Cum să faci ca viața ta intimă să nu să se transforme într-o obligație? O soluție se poate găsi mereu, mai ales dacă vrei să-ți menții viața sexuală la cel mai înalt nivel.

Dacă ai încercat deja jocurile erotice, în care ambii ați fost destul de îndrăzneți, ea s-a costumat în soră medicală, cat woman, școlăriță…și vreți deja altceva, atunci vă sfătuim să optați pentru jocurile erotice însoțite de sex toy pentru amândoi.

Dacă sunteți un cuplu deschis, și vreți mereu să încercați ceva nou în așternuturi, ar fi minunat să vă decideți să savurați din plăcerea jocurilor erotice în doi.

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți împreună la sex shop și să alegeți jucăriile care vă plac la amândoi.

Jucăriile erotice nu vor distrage atenția de la actul în sine, ci doar vor mări efectul plăcerii. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți amândoi la orgasm, mai repede și mai ușor.

Noi vă propunem câteva tipuri de jucării erotice care să vă trezească cele mai tari senzații.

Vă amintim că orice jucărie erotică poate fi utilizată de parteneri în timpul actului sexual, totul depinde de imaginația fiecăruia.

Unul dintre cele mai vestite vibratoare pentru cuplu este We-Vibe, care a fost elaborat anume pentru jocurile în doi. Vibratorul We-Vibe foarte ușor este fixat de corp și nu necesită să fie ținut cu mâna. Răsfăț, drăgosteală, vibrație și o mega senzație este oferită de către acest vibrator, atât femeilor cât și bărbaților.

vibrator we vibe

Există două versiuni ale acestui vibrator. We-Vibe 2 este impermeabil și are telecomandă, care oferă posibilitatea să reglezi intensitatea vibrațiilor. Deci, împreună puteți experimenta senzații noi optând pentru diferite regimuri de vibrație. Cu siguranță nu veți regreta, ci din contra, veți primi plăcere maximă. Neapărat vă sfătuim să încercați sexul în cadă sau în duș: apa călduță, mângâieri reciproce, vibrații adânci și dragostea voastră – un cocktail de senzații nemaipomenite!

Dacă este pentru prima oară când utilizați împreună un vibrator, ar fi bine să optați pentru “iepure”. O jucăria care stimulează zonele erogene și este superbă pentru începători.

Nu uitați nici de suplimentul natural Performax, pentru erecții puternice si de lungă durată! 

O altă jucărie sexuală este vibratorul în formă de fluturaș. El nu necesită se fie ținut cu mâna, pentru că este fixat cu ajutorul unor curelușe. Senzația va fi nemaipomenită.

Vibratoarele mici sunt formidabile pentru a fi utilizate în timpul preludiului, căci ele ajută ca femeia să se relaxeze total și să aibă parte de orgasm. Efectul se datorează stimulării clitorisul cu vibrații incitante.

vibratoare mici

Dacă se întâmplă să călătoriți des ar fi bine să vă cumpărați vibratorul de buzunar. El este micuț și încape chiar și-n buzunar, dar are o putere de nedescris, astfel, puteți să-l folosiți oriunde.

Degetul vibrator, este o jucărie care oferă plăcere maxima pentru orice femeie. Dacă vreți senzații în relații, optați pentru acest degețel magic! De asemenea, dacă vreți să condimentați viața intimă atunci trebuie să procurați inelul vibrator. Vă va aduce plăcere superbă pentru amândoi în același timp.

O altă jucărie sexuală care vă va fascina pe amândoi este Bulletul.

Jucăriile anale vor fi o adevărată descoperire pentru amândoi. Le puteți folosi înaintea sexului anal sau ca o stimulare dublă în timpul sexului clasic sau oral. Aceste jucării sunt superbe pentru amândoi, pentru că bărbatul are posibilitatea să simtă prin pereții subțiri ai vaginului bilele anale sau vibrația splendidă.

Nu uitați de lubrifiere și nu introduceți jucăria anală în vagin fără să o spălați bine înainte de asta.

Mai există și multe alte tipuri de jucării erotice pe care le puteți găsi în orice sex shop fizic sau online. Este recomandat de către sexologi ca astfel de jucării se fie utilizate cel puțin o dată pe săptămână, pentru ca viața de cuplu să fie incitantă, condimentată și uluitoare. Nu uita nici de suplimentul natural Performax, pentru erecții puternice și de lungă durată. Veți simți cum deveniți mai apropiați și mai fericiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *