Șase Secrete ale Poziției 69

pozitia 69

Se spune că dacă vrei să ai, trebuie să dai! În timpul sexului oral cineva primește mai mult iar cineva mai puțin, și doar poziția 69 din Kamasutra permite ca ambii parteneri, în același timp să aibă parte de o doză maximă de plăcere.

Fiecare cuplu are un bagaj de poziții pe care s-a obișnuit să le execute în pat. Dacă ar fi să ne gândim care sunt cele mai adorate poziții în așternuturi, atunci poziția 69 pur și simplu s-ar ridica pe piedestal, și nicio altă poziție nu ar putea să o înlocuiască. Ce poate fi mai bun decât sexul oral dublu efectuat?

Tuturor le place ceea ce simte în timpul sexului oral, pentru că orgasmul este mult mai… colorat. Senzațiile se dublează, gândurile se turmentează, te transfigurezi devenind un ghem de energie și îți este al naibii de bine. Iar dacă vrei să ajungi dincolo de nori și să tot zbori prin galaxii, îți recomandăm să încerci și tu poziția 69.

Cine nu știe ce-i aia poziția 69? Să fim serioși, cu toții o știm. Ambii parteneri fac în același moment sex oral. Majoritatea însă, se limitează să execute poziția 69 doar atunci când partenera stă deasupra. Dar vrem să îți demonstrăm că această poziție are atâtea posibilități de a fi executată, încât nici nu te-ai fi gândit.

Poziția 69 este preferată de femeile cărora le place să fie deasupra. Ele se simt libere și nu sunt înghesuite de kilogramele în plus ale partenerului, în cazul în care, cel din urmă își pierde controlul și se lasă cu toată greutatea peste parteneră. Aflându-se deasupra, femeia poate controla adâncimea intrării în cavitatea bucală a penisului, faptul care este, practic, incontrolabil atunci când bărbatul este deasupra.

Este perfect atunci când bărbatul și femeia sunt de aceeași statură și diferența de greutate nu este mare. Aceste tipuri de perechi pot să se mândrească că își permit să îndeplinească poziția 69 fără impedimente.

Dacă vrei să-ți supui partenera, pune-te tu deasupra ei, pentru a o imobiliza. Lasă o parte din greutate pe ea, ceea ce-i va părea incitant. Dar, ai grijă să nu-ți sufoci partenera. Tu trebuie să o penetrezi, pentru că ea nu va putea face, practic, nimic. În această poziție poți să-i bagi penisul cât de adânc vrei, depinde de amândoi ce preferințe aveți. Dacă partenera ta preferă sexul oral profund, se va bucura de această încercare.

Pentru cei care nu se pot mândri cu un corp tonifiat, și se tem să-și strivească partenera în timpul sexului oral, le recomandăm să se pună pe-o parte. În acest mod, ambii se vor simți descătușați și se vor putea juca cum vor ei, fără prea mult efort și frică-n suflet.

Cea mai ingenioasă variantă a poziției 69 este recomandată pentru bărbații puternici. Bărbatul stă în picioare, își întoarce partenera invers, în așa fel încât coapsele ei să fie la el pe umeri, iar organele ei genitale, lângă fața lui. Ambii încep să se sărute în locurile intime. Femeile care au fantezii bogate, vor accepta această poziție cu mare drag. Pe lângă asta, ele se vor simți protejate psihologic, simțind că au lângă ele un bărbat puternic.pozitia 69 din picioare

Poziția 69 îți oferă multe senzații tari, dar să nu uităm că există și anumite minusuri ale acestei poziții. Nu tot timpul ai posibilitatea să te descătușezi total, pentru că atunci când faci sex oral nu poți să te concentrezi la ceea ce primești și invers. De asemenea, în această poziție este dificil să te sincronizezi cu partenera.

Statisticile arată că partenerii rar au parte de orgasm în același timp când înfăptuiesc poziția 69. Pentru sincronizare, partenerii trebuie să se simtă la nivel emoțional unul pe altul, și să se cunoască îndeaproape.

Vă dorim spor în efectuarea poziției 69, multă imaginație, și nu uitați de Performax pentru erecții puternice și de lungă durată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *