Sex: 6 secrete ale poziției 69

Sex 6 secrete ale poziției 69

Se spune că dacă vrei să ai, trebuie să dai! În timpul sexului oral cineva primește mai mult iar cineva mai puțin, și doar poziția 69 din Kamasutra permite ca ambii parteneri, în același timp să aibă parte de o doză maximă de plăcere.

Fiecare cuplu are un bagaj de poziții pe care s-a obișnuit să le execute în pat. Dacă ar fi să ne gândim care sunt cele mai adorate poziții în așternuturi, atunci poziția 69 pur și simplu s-ar ridica pe piedestal, și nicio altă poziție nu ar putea să o înlocuiască.

1. Poziţia 69 pe o parte: pentru femei romantice

Aceasta este cea mai comodă variantă a poziţiei 69. Stând pe o parte, vă puteţi mişca în voie, fără ca unul dintre voi să fie imobilizat, iar celălalt să fie nevoit să-şi susţină propria greutate. Cei mai romantici, o vor prefera, pentru că sunteţi pe picior de egalitate. În plus, această variantă de 69 vă scuteşte de durerile de gât, care apar în cazul persoanei care stă deasupra!

pozitia 69

2. Poziţia 69 clasică: pentru femei dominatoare

Femeile care vor să-şi domine iubitul se vor aşeza deasupra lui, în patru labe, cu faţa deasupra penisului. Aceasta e varianta clasică pentru că e mai simplu ca femeia să stea deasupra, fiind mai mică şi mai uşoară. Poziţia îţi permite un control perfect asupra modului în care îţi stimulezi iubitul. Din această poziţie, îţi este recomandat să-ţi arcuieşti spatele şi să-ţi ridici uşor fundul, pentru ca iubitul să aibă acces total la clitorisul tău. Dacă te incită să deţii controlul, aceasta e varianta ideală de 69 pentru tine!

3. Poziţia 69 inversată: pentru femei supuse

Poziţia 69 inversată este cea mai kinky variantă, care te îmbie să te supui total partenerului tău. Când el stă deasupra, te imobilizează şi îşi lasă o parte din greutate pe tine, ceea ce ţi se poate părea copleşitor şi incitant în egală măsură. Desigur, el trebuie să se aşeze cu zona genitală la înălţimea potrivită, ca să nu te sufoce. Practic, el te va penetra, tu neputând să-ţi mişti capul prea mult. În acest caz, apucă-l ferm de şolduri şi controlează-i mişcările. Dacă vă incită sexul oral mai profund, cunoscut şi sub numele de deepthroat, te poţi aşeza cu capul la marginea patului, lăsându-l uşor pe spate. Această poziţie, îi permite lui să înainteze mai mult, fără să-ţi provoace un disconfort. Fizic vorbind, vei simţi mai multă plăcere pentru că el are mai mult accces la clitorisul tău, decât dacă ai sta tu deasupra. Iar dacă adori să te supui iubitului, această variantă de 69 te va satisface în totalitate!

4. Roagă-l să-ţi stimuleze punctul G

În poziţia 69, iubitul îţi poate stimula punctul G prin introducerea unui deget in interiorul vaginului. Roagă-l să mişte degetul arătător ca şi cum te-ar chema la el. Aşa pune presiune cu buricul degetului pe peretele frontal, unde se găseşte punctul G. Stimularea lui, simultan cu cea a clitorisului, îţi va provoca un orgasm de proporţii!

5. Atinge-i testiculele

Şi tu îi poţi oferi mângâieri excitante iubitului tău. Atinge-i testiculele, dacă vrei ca orgasmul lui să fie unul mult mai intens!

6. Sincronizaţi-vă orgasmele

Ca să măriţi şansele de a avea orgasm în acelaşi timp, sexologul Tracey Cox îi sfătuieşte pe bărbaţi să-şi stimuleze mai întâi partenera cu o partidă de sex oral. În acest fel, când vă poziţionaţi în poziția 69, vă veţi putea sincroniza plăcerea, ştiut fiind faptul că bărbaţii se excită şi au orgasm mai repede decât femeile. Te poţi aşeza de la bun început într-una dintre variantele poziţiei 69, dar lasă-l pe el să te stimuleze până când te apropii de orgasm.

Prezervativ Durex + Performax supliment natural

Vă dorim spor în efectuarea poziției 69, multă imaginație, și nu uitați de Performax pentru erecții puternice și de lungă durată!

SET: Prezervative Durex + Supliment Performax pentru Erectii Puternice la 19 lei.

  • supliment natural pentru potență și ejaculare precoce | 1 plic 10g
  • prezervative Durex Elite | 3 bucati

Performax – este un afrodiziac pe bază de miere care combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii. Crește apetitul sexual și reface libidoul, îmbunătățește performanțele sexuale.

One thought on “Sex: 6 secrete ale poziției 69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *