Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani – Cum Să-l Faci de Nota 10

sex dupa 40 de ani

La 40 de ani, viața abia începe” este o frază celebră din filmul rusesc “Moscow Does Not Believe in Tears”. Și, într-adevăr așa și este! 40 de ani este o vârstă nemaipomenită.

Bărbații sunt bogați în experiențe de viață, le știu pe toate și le pot pe toate. Au job, familie, casă, copii. Una din cele mai mari probleme este faptul că apetitul sexual după vârsta de 40 de ani se diminuează, iar partidele de sex devin din ce în ce mai rare. Mai mult decât atât, apetitul sexual se poate reduce doar la un singur partener.

Informaţiile care urmează sunt doar orientative:

  • Între 20–30 de ani, sunt normale în medie între 15-30 de acte sexuale pe lună.
  • Între 30 şi 40 de ani, media este de 8, (+-5) pe lună (pot fi şi 3, dar şi 13).
  • Între 40 şi 50 de ani, media scade la 4-8 pe lună.
  • După 60 de ani, frecvenţa indicată de specialişti este de 4 (+-4) pe lună.

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de aniPentru o erecţie bună, trebuie să vină spre penis sânge suficient de mult şi să plece sânge puţin. Cea mai dramatică scădere a fluxului de sânge care vine spre penis apare, paradoxal, nu la 60 de ani cum ne-am aştepta, ci între 30 şi 40 de ani.

Cu ajutorul unei combinaţii optime de plante şi ingrediente cu proprietăţi afrodiziace, Performax stimulează circulaţia sângelui. Acest lucru asigură longevitatea şi duritatea organului genital masculin în timpul actului sexual.

Organismul bărbatului trece printr-o perioadă dificilă, apar probleme fiziologice, se îngustează vasele sanguine, se produc modificări hormonale, iar toate aceste lucruri sunt strâns legate cu lipsa apetitului de sex.

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani

Bărbatul împlinește vârsta de 40 de ani, are familie, s-a deprins cu partenera, partidele de sex nu presupun nimic nou, interesant și ieșit din comun, acest lucru îl stresează.

Bărbatul își amintește de anii din tinerețe când sexul era primordial. Când dacă se plictisea de una, se duceau cu alta, fără mustrări de conștiință și fără prea multe griji.

Acum nu mai sunt acele timpuri, el nu riscă să piardă ceea ce are: soția care-l ceartă zilnic și care niciodată nu-i satisfăcută de nimic, copiii care s-au maturizat brusc, câinele, casa.

Și chiar dacă lucrurile nu sunt prea bune în relația de cuplu, nu-i atât de ușor să te încumeți la 40 de ani să pui punct căsniciei care a durat atâția ani, doar din dorința de a retrăi din nou sentimentul de cuceritor.

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani

Bărbații de după 40 nu-și mai doresc să înceapă alte relații de la zero, să cucerească femeile, să le ducă la cine romantice…căci, la 40 de ani își doresc stabilitate.

Din alt punct de vedere și bărbatul își dorește fericirea, mai ales că la 40 de ani nu-i atât de bătrân și, chiar dacă are copii adolescenți, are și el nevoie să se simtă tânăr, iubit și satisfăcut.

Femeile ating vârsta sexualității exact la 35-40 de ani, atunci când copiii cresc și nu mai este nevoie de trezirile nupțiale. Ele își amintesc ce înseamnă magia sexul. Femeia, în această perioadă simte sute de ispite în jurul său, își dorește să uite de toate și să se simtă din nou îndrăgostită și iubită. De aceea, foarte multe femei la vârsta de 40 de ani pot să simtă că partenerul de cuplu nu le mai satisface.

Ce de făcut în asemenea situații?

Sexul, de fapt, este un indicator al relației de cuplu. Partenerii pot ani de zile să nu-și dea seama că au, de fapt, probleme în relația lor intimă. La început se gândesc că, așa și trebuie, dacă sexul nu-i mai inspiră pe amândoi, înseamnă că e ceva firesc. Mai apoi însă, realizează că ceva totuși nu mai merge. Este necesar ca problemele să fie discutate și rezolvate la timp, evitând comunicarea nu se va rezolva nimic, ba mai mult decât atât, lipsa discuțiilor ar putea agrava situația.

Cum să întorci apetitul sexual în viața ta și să faci ca partidele de sex să fie miraculoase?

Nu este de mirare, aici lucrează cele mai vechi și mai cunoscute metode, important e ca dorință să fie. Ieșirile la un eveniment, cina la un restaurant, o mini călătorie în doi, glumele perverse, privirile îndrăznețe, toate astea funcționează.

Dacă însă nici aceste trucuri simple nu vă ajută, atunci, ar trebui să apelați la mama natură, ce ne pune la dispoziție o mulțime de plante cu efecte miraculoase. Performax conține un mix de 21 de astfel de plante, si îți va da niște erecții chiar mai puternice decât cele din tinerețe. Află mai multe detalii pe www.performax.ro

Performax Borcan - atinge performanțe sexuale

Uneori trebuie să te impui să faci un lucru pentru ca mai apoi să fii satisfăcut de rezultat. Ai grijă de relația voastră, dacă ați ajuns să trăiți atâția ani împreună, înseamnă că ceva v-a unit tot acest timp. Veți reuși împreună să treceți peste aceste schimbări și veți începe să vă iubiți ca altădată, important este ca amândoi să vă doriți acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *