Sexul În Vacanță: Top 6 Idei Hot Pentru Un Concediu De Neuitat

sex pe plaja

Vara este timpul pentru vacanțe, călătorii și descoperiri interesante, inclusiv cele sexuale. Cu siguranță, v-ați plictisit de sexul în dormitorul vostru, iar acum, plecând departe de casă, aveți șansa de a diversifica viața intimă, într-un alt pat, într-un alt loc, într-o altă țară.

Specialiștii susțin că viața sexuală a cuplurilor este mult mai intensă în timpul vacanțelor, iar acest lucru face ca și relația să fie mai puternică. Dezbrăcați-vă de temeri și obstacole și savurați din plin toate privilegiile pe care le oferă cel mai frumos anotimp al anului.

Fă-ți bagajele și pleacă împreună cu a doua jumătate în călătoria care te va duce-n țara sexului lipsit de inhibiții. Nu uita să pui în acel geamantan câteva lucruri care-ți vor face serile petrecute în vacanță mai deosebite. Câteva jucării erotice vă vor aduce multă satisfacție la amândoi. Pune acolo niște cătușe, vibratoarele pentru amândoi, lenjeria intimă sexy, dar și lubrifiantul cu efect de răcire, căci, după atâta soare, el chiar va prinde bine. Si desigur, nu uita de Performax, pentru erectii puternice care nu se mai termina!

sex in vacanta, sex pe plaja

Vacanța voastră trebuie să fie “all inclusive” și la propriu și la figurat. Uită de restricții și distrează-te la maxim. Ești cu persoana iubită departe de casă, acolo unde până și aerul are efect de afrodiziac. Faceți-vă un plan sexy, împlinește-i o fantezie sexuală partenerei, începe dimineața cu o partidă de sex oral, fă-i un masaj erotic de nota zece. Și nu uita, s-a constatat că cel mai bun sex este cel planificat!

Totodată, permite-i imaginației tale să fie cât se poate de creativă, sexul spontan își are și el beneficiile lui. Iubiți-vă în aer liber, lângă plajă, dar fiți atenți, sexul în spațiul public poate fi periculos.

Deci, de la ce trebuie să începi? În primul rând, încearcă sexul pe plajă. Dacă nu ai mai făcut-o, va fi o experiență incitantă. Cine nu și-ar fi dorit să facă sex pe plajă, la asfințit de soare? Fiecare din noi are fantezii în care sexul are loc pe malul mării. Alege o plajă retrasă și fă acolo dragoste când nu mai e nimeni prin preajmă. Fă acest lucru noaptea. Ai grijă însă să nu-ți intre nisip în locurile intime, fapt ce ar putea să-ți creeze disconfort dar și probleme de sănătate.

Încercați și sexul în apă, dar aveți mare grijă. Sexul în apă este extrem de periculos, pentru că prezervativele și apa nu sunt compatibile. Pot apărea și infecții, așa că gândiți-vă de două ori, dacă vreți sau nu să încercați acest lucru.

Un loc incitant și foarte îndrăzneț este sexul pe scaunul de salvamar, acolo vei avea șansa să vezi dacă cineva se apropie de voi, având grijă să nu fiți descoperiți. Sexul pe scaunul de salvamar vă va dărui o explozie de adrenalină.

Dacă ați ajuns în cameră după o plimbare relaxantă, ați putea să vă turnați puțin vin în pahare și să ieșiți la balconul camerei de hotel. Veți avea o priveliște minunată, mai ales dacă aveți o cameră cu vedere la mare, și veți sta liniștiți simțindu-vă în siguranță atunci când faceți dragoste.

sex in piscina

Încercați, de asemenea, sexul la piscină. Noaptea târziu când toată lumea doarme și piscina este pustie, iar voi amândoi aveți poftă de nebunii, o puteți face și pe asta. O poziție cu adevărat provocatoare și excitantă ați putea s-o încercați pe scara din piscină. Vei fi nevoit să cobori pe ultima scară din piscină și să ții picioarele lipite. Partenera ta, însă, va ține picioarele depărtate, și se va poziționa pe penultima scară. Puteți încerca această poziție și din față și din spate. Veți fi al naibii de fericiți dacă o veți face și pe asta.

Ieșind seara în oraș sau pe faleză aveți ocazia să vă duceți într-un loc mai puțin populat pentru o partidă de amor în aer liber, prin apropierea mării. Emoțiile vor fi nenumărate iar voi veți încerca ceva nou. Veți deveni complice la ideile năstrușnice pe care le veți implementa. Puteți să vă luați cu voi o sticlă de vin bun, pentru a o savura și pentru a vă relaxa. Distrați-vă, dragostea nu are vârstă, faceți sex în cele mai neobișnuite locuri, uitați de inhibiții, relaxați-vă și trăiți clipa alături de jumătatea voastră. Iar pentru erecții lungi, puternice și care nu se mai termină, nu uita să iei si borcanul de Performax cu tine, sau poate doar niște pliculețe 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *